Valde ett annat företag

Valde att ta lånet från ett annat företag istället. Det är så svårt att veta vart man ska vända sig när man måste låna pengar, stod kluven mellan två olika alternativ men det löste sig tillslut.

Igår gjorde jag inte så mycket, försökte byta färg i min skrivare och det tog sin lilla tid. När jag sen skulle testa om jag lyckats så hittade inte datorn den förbannade skrivaren. Så på något konstigt sätt måste jag ha kommit åt några knappar eller vad det nu är jag har gjort och avinstallerat den. Då vart jag galen och ringde över Tony som kom och hjälpte mig. Egentligen hade han inte tid för han var tvungen att plugga men jag tror att han hörde desperationen i min röst.

TACK TONY du är bäst.

Såhär kände jag mig

Såhär kände jag mig

coputer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *