Tisdag i ny förpackning

Hej! Hur mår ni idag? Jag mår TOPPEN! Festen i lördags var så sjukt kul, älskar att mingla runt med människor sådär. Och att träffa folk som man känt förut är riktigt spännande. Det var jättemånga som kom fram till mig som jag inte kände igen men som kände igen mig! Jag vet inte om jag ska ta det som ett bra tecken eller om jag ska ta det som ett dåligt. Från den positiva sidan så kan jag ju inte ha åldrats speciellt mycket i alla fall haha.

young

Just nu sitter jag och knaprar på ett äpple och väntar på att klockan ska slå lunch. Är så jäkla hungrig och just idag har jag gjort planer med Elsa om att äta ute. Det gör jag nästan aldrig men just idag är det så som planerna ser ut. Det tar alltid så lång tid att få maten när man äter på restaurang tycker jag. Det är mycket lättare att bara värma upp en matlåda i mikron och trycka i sig.

Men idag är det dags att starta en ny trend. Det är dags för Tisdag i ny förpackning! Kanske ska ta med mig tisdagsrestaurangluncherna i trenden… Smart idé! Nej jag har bestämt mig för att starta en hemsida om Vintage! Ska börja kolla runt efter något bra webbhotell och försöka hitta ett bra domännamn. Har ni något bra tips? Och vart tycker ni att man hittar de bästa domännamnen?

Har en kompis som jobbar med webbdesign och jag tänkte kolla med honom om han kunde ge mig några tips på hur jag ska göra för att få sidan snygg. Eller han kanske rent ut av vill göra sidan åt mig!? Vem vet, jag kan ju muta med lite hembakta kakor så kanske jag lyckas. Vi får se.

Jag ska i och för sig testa på ett nytt recept som jag fick av mamma här om veckan. Citronkladdkaka. Det lät så himla gott så måste testa!!! Men jag måste förbi affären och köpa citroner först. Det är något jag aldrig kommer ihåg att köpa men det är nog bara för att det är någonting som jag aldrig handlar. Förutom när jag har ont i halsen i och för sig.

Aja nu känner jag att jag hunger-babblar. Jag ska klämma i mig äpplet och sen ska jag ut och damma av lite hyllor tror jag. Det blir lätt så smutsigt i affärer, speciellt såna som har mycket textil. Vi hörs snart igen! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *