Tack lilla mamma

tack mamma

Det är alltid roligt att få brev via den fysiska brevlådan som inte handlar om att det är dags att boka tid till tandläkaren. Igår kom det ett litet brev på posten från min lilla mamma som hade vunnit ett presentkort på Parfym när hon deltog i en av syföreningens månadsmöten. Syförening förresten. (De syr egentligen inte så mycket utan det är mer en ”social club” för dem som vill och behöver komma ut bland folk lite. Det är ett jättebra sätt att träffa människor om man är lite ensam av sig. Och eftersom de har träffar 1-2 gånger i månaden kan man välja själv hur ofta man vill umgås. De flesta tar med sig nåt att sticka, virka eller brodera. Jag har bett mamma sticka några raggsockor till mig inför vintern. De kommer nog i julklapp skulle jag tro.

Mamsen kan inte använda parfym för att hon är överkänslig mot dofter. Pappa får heller inte använda så mycket parfym hemma… Och då kom hon att tänka på mig. När jag såg att det inte var ett påminnelsebrev om tandläkaren slet jag upp kuvertet fortare än kvickt och hoppade jämfota av glädje. Töntigt? Inte alls. För min favoritparfym tog slut för nån månad sedan. Jag har varken haft tid eller lust att köpa nåt nytt (sanningen att säga så har jag inte haft en anledning att använda parfym sedan den förra tog slut. Men nu när jag fått ett presentkort från mamma så ska jag genast köpa en ny flaska. Jag gillar Hugo Boss. Vilken gillar ni?

Tjohoo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *