Stolar i gammal stil

Jag har länge varit på jakt efter ett par snygga äldre stolar att matcha mitt matsalsbord med. Jag trodde att det skulle gå vara enkelt att hitta några fina pinnstolar på loppis, men tji fick jag. Det verkar som att alla andra är ute efter samma sak. Jag har försökt måla om de stolar som jag har just nu, de är visserligen piggare i färgen men de matchar liksom inte resten av mitt vintagehem. Nu funderar jag på att införskaffa en nyare modell. köp stolar på nätet! Det känns som det mest lockande alternativet. Det finns så många snygga designklassiker, ”Lilla Åland” och ”Sjuan” är nog mina absoluta favoriter. De är ju dessutom riktiga investeringar som går att sälja vidare. Jag kan tycka att det är riktigt snyggt att ha flera olika stolmodeller runt ett bord. Jag tror att en sådan mix skulle passa i mitt brokiga hem.

En gammal stol

Semesternöjen

Jag älskar sommaren och semestern! Redan under tidig vår börjar det pirra i mig av bara tanken på härliga, lediga dagar. Jag har vanligtvis inget behov av att boka dyra charterresor utan håller mig hellre hemma i Sverige. Veckorna brukar bestå av loppisbesök och min eviga jakt på den där perfekta vintagekjolen. Ett tips som jag brukar ge nära och kära som inte har många semesterdagar är att boka ett mysigt hotell på landet och res bort över helgen. Det finns många pärlor runt omkring vårt avlånga land och nuförtiden kan man ju ta smidiga sms- eller privatlån för att dryga ut semesterkassan och unna sig det där lilla extra. Själv föredrar jag området kring Siljan som är alldeles vykortslik vid den här tiden på året. Där kan man beskåda vackra solnedgångar, äta god mat och andas frisk och ren fjälluft.

Miljöbyte gör gott för själen!

Så kan det vara ;)

Börjar denna söndags inlägg med en fantastisk duett med två fantastiska artister som framför en helt fantastisk låt. Älskar verkligen dem två tillsammans, vilket fantastiskt duettpar. Vid 3.40 står håret rätt upp på mig kan jag säga.

Hur spenderar ni den här söndagen? Jag gör det i sängen, dels för att jag är förkyld och dels för att jag varit uppe halva natten och messat med den där killen från midsommar. Det är inget speciellt, det är bara kul att prata med någon. Och han är verkligen superrolig, han messade mig i förrgår första gången och jag hade nästan glömt av honom från midsommar. Men han påminde mig genom att säga: Jag vill ha mina bilreservdelar direkt hem till mig fröken bilfixare. Och då visste jag ju såklart vem det var. För hur berusad jag än kan tänkas vara så kommer jag aldrig glömma de miljoner skämt vi drog om hans trasiga bil som bara stått i 3 år utan att han gjort någonting åt den. ”Har inte haft lust” var hans svar och jag svarade kaxigt att jag fixar bilen för att jag är superwoman. Sen efter det så fortsatte skämten med hans bil och mig som superwoman. Ja, för jag är ju typ det haha!

Jag är i alla fall superförkyld, det blev nog inte bättre för att jag var och solade och badade med ett par tjejkompisar i fredags och sen gick vi ut. Igår när jag vaknade mådde jag inte bara dåligt pga att jag var bakis. Nej det var den här förbannade förkylningen som slagit till också. Undrar hur länge man måste ligga här då.. Har redan sjukat mig för imorgon men hoppas att jag kan gå på tisdag i alla fall. Så sjukt tråkigt att ligga hemma. Hoppas man får sms-sällis idag igen iaf hehe :)

sick

Imorgon…

Imorgon är det dags för mig att gå till tatueringsstudion! Den är i gamla stan och jag ska vara där kl 14. Så det blir en timma iväg från jobbet men det var okej med chefen, hon skulle stå själv den timman. Det tycker jag var supergulligt av henne.

Alla <3 dag present till mig själv

Har bestämt mig för att göra en tatuering nu. Eftersom att jag inte har någon som kommer hem med rosor eller presenter till mig på alla hjärtans dag så tar jag saken i egna händer. Jag har precis ringt och bokat en tid hos en tatueringsstudio, hos Saints and sinners. Har hört att dom ska vara riktigt bra. Men först vill jag diskutera detta med dom. Åh är så exalterad!

Onsdag om en och en halv vecka är det dags i alla fall! Iiiiihhh!!!

excited