En tur med Ferrarin

Ja ni läste rätt, ingen är väl som en tur med lilla pärlan. Nej, jag skojar bara det är inte min bil eller jag som kör Ferrari. Vi är ett gäng som ska dit eftersom en kompis fyller 30. Som 30-årspresent har han fått några varv med en Ferrari. Sedan blir det grillfest hela natten. Jag har sjukt svårt att veta vad jag ska ha på mig eftersom det är en heldag. Vi ska ju inte på något flådigt ställe. Jag funderar på ett par mom-jeans, en rutig knytblus och sedan en jeansjacka om det blir kallt. Jag älskar mom-jeans eftersom de passar min kroppsform bättre.
Boyfriend-jeans vet alla vad där men mom-jeansen är inte lika kända,

Mom-jeans ger päronformad rumpa, har hög midja och sedan är de ganska korta i benen. Det finns olika modeller men jag tycker de som sitter slappt är snyggast. Här finns olika förslag på styling från tidningen.
momjeans
Jag tror de passar perfekt till att ha vid bilbanan och sedan vid grillningen. Det är ju accessoarerna som gör en outfit festlig.

Mysiga Mullsjö

Jag har hört talas om Mullsjö men aldrig varit där tidigare, innan förra helgen vill säga. Min syster har fått tag i ett fantastiskt hus där och det är ju så otrolig mysig ort. Det är en jättefin gammal villa och den fastighetsmäklare Mullsjö som visade henne detta hus gjorde ett fantastiskt jobb. Huset skriker min syster. Hon hade lämnat önskemål om vad hon var ute efter och detta var verkligen en fullträff.

I helgen satt jag och min syster i timmar framför datorn på houzz och för att hitta inspiration. Houzz är en guldgruva för dem som ska renovera och köpa nytt hus. Det finns så galet många fina rum och dessutom så finns det länkar och kontaktuppgifter till de hantverkare som kan utföra de olika jobben.

Det är inte amtörer som lägger ut bilder som på vissa sidor på Facebook utan oå Houzz är det proffs. Så har ni köpt ett nytt hus måste ni spana in den sidan.

Jag ska fira sista april med min syster så i morgon reser jag till Mullsjö igen. Jag misstänker att vi kommer spendera många timmar igen framför datorn och planera alla rum. Det är ju så kul med ett helt ”nytt” hus.
houss

Något att längta till!

utsikten

Visst ser det helt magiskt ut? Åh, fy vad jag längtar! Det är nämligen så att jag har blivit bjuden på en weekend till ett hotell med just denna utsikten. (bilkem lånade jag av dem på villalangbers.se) Min mamma ringde igår och gratulerade mig för att jag fick tjänsten jag ville på jobbet och därav en befordran som heter duga. Mammas sätt att visa sin uppskattning eller gratulera innebär alltid någon form av överraskning och denna gången så berättade hon att jag och hon i september ska åka upp en helg till ett helt magiskt ställe i Dalarna. Mamma kommer nämligen från Dalarna, men jag tror bara att jag har varit där uppe kanske en gång när jag var liten. Så nu har jag alltså en helg av mys med en av de bästa jag vet att se fram emot! Så himla lyckligt lottad! ♥︎ ♥︎ ♥︎

Snus från Onico gav mig en resa

Många är de som försökt att bli kvitt nikotinet i alla dess former men inte lyckats. Men jag lyckades, i princip enbart tack vare en produkt som jag verkligen vill rekommendera till alla personer som också vill bli kvitt nikotinets ovana. Produkten är ett snus som inte innehåller något nikotin och går under namnet Onico. Jag upptäckte det av en slump då jag frågade en gammal vän om jag kunde få en prilla av honom, och utan att berätta för mig att snuset var nikotinfritt gav han mig en. Redan samma dag bestämde jag mig för att det var dags för mig att sluta. Och om jag lyckades hålla mig nikotinfri i över 3 månader, lovade jag mig själv en resa till Sydamerika, dit jag alltid velat åka.

Snus Onico

Snus Onico

I och med att jag lyckats så bär det snart av. Först åker vi till Buenos Aires och sedan ska jag försöka att ta mig med buss eller annan kommunikation till Santiago i Chile. En dröm går i uppfyllelse tack var Onico!

Så, för alla er som funderar på att kicka nikotinet så finns alltså ett fantastiskt hjälpmedel. Precis som bilden nedan antyder så kan resan mot att bli fri vara som att bestiga ett högt berg. Men med rätt utrustning blir det betydligt lättare!

Team Onico

Team Onico

 

Lugn som en filbunke!

I veckan som gått har jag haft ett ytterst avslappnande privatliv samtidigt som mitt arbetsliv har varit ytterst hektiskt. Normalt sett så brukar det privata livet ofta avspegla hur mycket man har arbetat, men inte i detta fall har det blivit tvärtom. Det beror på att jag har noga planerat in vad jag ska göra på min fritid denna vecka.

På jobbet har det alltså varit otroligt mycket att göra. Alla försöker avsluta allting innan sommaren och just nu har jag nästan sju olika projekt som jag försöker driva parallellt. Det är inte alltid så enkelt att få det att gå ihop. Alla mina kollegor pratat om vilka solresor de ska åka på när väl semestern infaller. Alla är trötta, förutom jag.

Anledningen är att jag efter jobbet, nästan varje dag har gjort någonting avslappande. I måndags gick jag till exempel på massage. I tisdags träffade jag lite vänner och hade en trevlig middag. I onsdags gick jag till min kiropraktor, etc. Att på detta sätt planera in rekreationsmoment i tillvaron har gjort att jag har klarat av jobbets stress bättre än mina kollegor.

Nu måste jag sluta skriva. Jag måste nämligen titta upp hur man enklast kan låna pengar. Låna pengar är inte alltid roligt men nödvändigt för att jag ska få månaden att gå ihop!

Ingen stress för mig!

Ingen stress för mig!