En tur med Ferrarin

Ja ni läste rätt, ingen är väl som en tur med lilla pärlan. Nej, jag skojar bara det är inte min bil eller jag som kör Ferrari. Vi är ett gäng som ska dit eftersom en kompis fyller 30. Som 30-årspresent har han fått några varv med en Ferrari. Sedan blir det grillfest hela natten. Jag har sjukt svårt att veta vad jag ska ha på mig eftersom det är en heldag. Vi ska ju inte på något flådigt ställe. Jag funderar på ett par mom-jeans, en rutig knytblus och sedan en jeansjacka om det blir kallt. Jag älskar mom-jeans eftersom de passar min kroppsform bättre.
Boyfriend-jeans vet alla vad där men mom-jeansen är inte lika kända,

Mom-jeans ger päronformad rumpa, har hög midja och sedan är de ganska korta i benen. Det finns olika modeller men jag tycker de som sitter slappt är snyggast. Här finns olika förslag på styling från tidningen.
momjeans
Jag tror de passar perfekt till att ha vid bilbanan och sedan vid grillningen. Det är ju accessoarerna som gör en outfit festlig.

Mysiga Mullsjö

Jag har hört talas om Mullsjö men aldrig varit där tidigare, innan förra helgen vill säga. Min syster har fått tag i ett fantastiskt hus där och det är ju så otrolig mysig ort. Det är en jättefin gammal villa och den fastighetsmäklare Mullsjö som visade henne detta hus gjorde ett fantastiskt jobb. Huset skriker min syster. Hon hade lämnat önskemål om vad hon var ute efter och detta var verkligen en fullträff.

I helgen satt jag och min syster i timmar framför datorn på houzz och för att hitta inspiration. Houzz är en guldgruva för dem som ska renovera och köpa nytt hus. Det finns så galet många fina rum och dessutom så finns det länkar och kontaktuppgifter till de hantverkare som kan utföra de olika jobben.

Det är inte amtörer som lägger ut bilder som på vissa sidor på Facebook utan oå Houzz är det proffs. Så har ni köpt ett nytt hus måste ni spana in den sidan.

Jag ska fira sista april med min syster så i morgon reser jag till Mullsjö igen. Jag misstänker att vi kommer spendera många timmar igen framför datorn och planera alla rum. Det är ju så kul med ett helt ”nytt” hus.
houss

Sommarkänslor!

bikini

Titta vilken fantastisk bikini överdel som jag hittade på en secondhand butik i stan, jag är fullständigt förälskad! Nu gäller det bara att hitta en underdel som blir fin till också! Sen är jag helt och fullständigt klar för att bara åka iväg på semester! Jag har ju fortfarande inte riktigt bestämt mig om vart det blir av men jag har i alla fall lyckats hitta sällskap! Frida följer med, det visade sig att vi hade tagit samma semesterveckor utan att veta det. Vilket sammanträffande, och ett riktigt passande sådant!

bikini2

Middagstips och resor!

Hörni, vet ni vad jag kom på idag?! Det är snart sommar, jätte snart! Längtar! Eftersom jag tydligen legat bakom en sten de senaste månaderna så har jag helt missat att göra några riktiga planer för sommarens bravader. Jag vill nog ha en vecka utomlands tror jag, och hitta nån semesterflirt! Det hade gjort susen mot min saknad efter kärlek!

vegan

Fylla ut kvoten lite tills den rätta kommer fram från sina gömmor. Jag tror jag ska prova på att ta ett lån för semestern då min ekonomi inte tillåter en så stor klumpsumma just nu. Har läst på en himla massa och kommit fram till vilket företag. De pratar om en ansvarsfull kreditgivning, vilket ju låter väldigt bra och vuxet! Nu återstår bara frågan vart jag ska åka och vem jag ska tvinga med på min festresa. Man kanske skulle åka till de vanliga ställena för en garanterad flört? Typ Aya napa eller Rhodos? Vet inte om de förfallit sedan sist.

Idag står det vegansk mat på menyn och det ska bli himla spännande att se om detta är något för mig. Jag har hört så himla positivt om just den här rätten av så många så nu gäller det ikväll. Tänkte i vilket fall som helst tipsa er om den (här)

Hoppas på en riktigt god lasagne!

Sååå jävla najs resa

Men tror ni vi har haft roligt i Barcelona eller? Fyfan vad KUL, vilken fest det har varit!

Vi har träffat sjukt mycket roligt folk och haft konversationer som aldrig förr. Borde ha plockat med mig mina supereffektiva hörselskydd så att jag slapp lyssna på allt snicksnack hela tiden för hälften av alla gånger var det bara blaha blaha som kom ut, ni vet. Men men, så kan det vara. De flesta var dock ute på jakt och då pratar jag inte den typen av jakt som min kära far sysslar med utan det här var ren och skär jakt. Efter lammkött. Det var ganska kul att vifta bort dom idioterna, de trodde verkligen att de kunde få allt trots att vissa ser ut som skit!

Men jag behövde den här resan faktiskt. Mitt självförtroende reparerades och jag känner mig åter snygg och åtråvärd igen.

Extrainkomst

Jag försöker hitta ett bra företag att låna pengar från. Såna där smslån som folk pratar om. Känner att jag blir så less på att inte har några pengar den här månaden och jag får en stor lön i augusti så jag kan betala tillbaka på en gång. Hittade i alla fall den här hemsidan: www.folkia.se och jag tyckte det lät bra. Någon som har tagit ett lån av dom?

Jag hittade en kurs i japanska i alla fall. Med det företaget kan man åka till Japan och lära sig japanska, jag funderar på det. Fast ändå kanske inte. Vet inte om jag vill flytta utomlands. Vi får se vi får se!

japan

Mina vänner åker utan mig

Mina vänner har bokat en resa med MSC. Dom ska åka på kryssning! Jag ville verkligen följa med men mitt konto gav mig det stränga pekfingret. Men dom har lovat dyrt och heligt att dom ska skicka bilder så att det känns som om att jag i alla fall NÄSTAN är där. Det är väl bättre än inget antar jag.
Jag ska ju flytta och grejer, jag får se fram emot det istället.

Dom ska åka med den här båten, det är okej att vara avundsjuk

Dom ska åka med den här båten, det är okej att vara avundsjuk