Vet inte riktigt hur jag ska göra

Jag bor idag i Jakobsberg men funderar på att flytta. Helst av allt skulle jag vilja bo på Söder men det har jag verkligen inte råd med nu. Det hade vart skönt också för då skulle jag bo nära jobbet.
Men för att ta små babysteps så funderar jag på att kolla på lägenheter runt om kring Spånga. Ska börja med att kontakta en mäklare och se vad som finns ute på marknaden. Idag bor jag i en hyresrätt så måste egentligen börja med att kolla med banken om jag får ett lån. Har så det räcker till en kontantinsats i alla fall. Tror det kan vara bra att köpa en lägenhet, rusta upp den för att sen sälja den. Måste ju nå mitt mål på något sätt.

garden garden2

Helst av allt skulle jag vilja ha en lägenhet som är på bottenplan så man kan ha en liten trädgård där ute. Det är så mysigt att gå ut och ta sin morgoncappucciono utomhus. Och ja, jag har fastnat på cappuccino nu. Speciellt om det är lite choklad på. För er som inte följt mig tidigare så kan jag säga att det har vart en kamp bara att lära sig dricka kaffe! Än så länge har jag bara testat cappuccino men har hört att latte ska vara gott också. Kanske ska bli en lattedrickare också. Måste bara våga ta steget att testa haha.

latte

Nu kom jag lite off topic men det spelar ingen roll för nu måste jag kila!

Tjolahopp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *