Paaarteeeyyy

Ikväll är det partydags! Alkoholfritt för mig såklart eftersom att man inte bör dricka med en ny tatuering, man ska helst låta kroppen fokusera på att läka den skadade huden istället för att fokusera på att rensa ut alkoholen!

Det är Angelica som arrangerar den här festen och hon har till och med hyrt en lokal mitt i Stockholm där vi ska hålla till. Hon sa att hon kommer bjuda på välkomstdrinkar och annat kraft men alkohol får man ta med sig själv. Jag ska ta med mig en flaska Sprite och en flaska Cola.

våff

vännerIdag tänkte jag äta våfflor. Jag är så sjukt sugen på våfflor med vaniljglass och hjortronsylt så att jag kan dö! Det är en bra inledning till denna dag av party. Tack och lov är det ingen födelsedagsfest så man behöver inte ta med sig presenter eller blommor eller annat sånt tjafs. Åh det ska bli så KUL! Hon har bjudit dit massa av våra gamla gemensamma kompisar som jag inte träffat sedan åtminstone högstadiet. Ja en eller två kanske man sprungit på på gatan någon gång men ni vet hur det blir. Man säger hej, hur mår du, vad gör du nu för tiden och sen måste man springa vidare! Men nu ikväll finns det i alla fall tid att prata lite med varandra. Wooop wooop!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *