Blev inte så annorlunda

Jag trodde julafton skulle bli jätteannorlunda nu när farmor har fått det fruktansvärda beskedet. Men jag måste säga att det nog blev den bästa julafton någonsin. Mer gemenskap och familjekänsla än någonsin. Vi tog massor av fina kort som vi ska framkalla och jag ska göra ett kollage med en ram från Ikea:

kollage

 

Så det känns bra. Jag kände hur kärleksfulla vi faktiskt är, vi ”kalla svenskar”. Vi är fanimej helt underbara! Och du, farmor, är bäst av alla!

Jag ska ut och byta mina dimljus på bilen strax, preppar bara inför kylan. Varje gång jag tänker på de där förbannade dimljusen, eller vilka bildelar som helst, så tänker jag bara på killen jag mötte på midsommar med den trasiga bilen. Han var verkligen söt, vad hände med honom? Jaja, fokus nu, det är dimljus på bilen som gäller, inte söta killar från midsommar. Förresten så känns midsommar som en evighet sen ändå. Mitt i vintern får man inte tänka på midsommar, det är nästan förbjudet. Så jag slutar nu. Bums. Sluta då!!! Okej nu. Stopp.

Nu ska jag gå ut!! Om jag inte skriver igen så vet ni att jag avled i kylan under bilen. Snark.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *